PVV bekritiseert komst 'klimaat-Jomanda' Al Gore

Ontmoetingsplaats en discussieforum voor onderwerpen die weinig of niets met het weer en het klimaat te maken hebben.
Martijn
Berichten: 987
Lid geworden op: Ma 1 Nov 2010, 21:56
Locatie: Gaasterland, Friesland

PVV bekritiseert komst 'klimaat-Jomanda' Al Gore

Berichtdoor Martijn » Di 27 Sep 2011, 1:09

Bron: http://www.groningergezinsbode.nl/profi ... _leugenaar

PVV: Al Gore is gore leugenaar

Geplaatst door redactiegroningergezinsbode op 26/09, 21:31 uur.

Donderdag komt klimaatgoeroe Al Gore naar Groningen op uitnodiging van de RUG, tot ergernis van de Partij voor de Vrijheid. Voorzitter Ton van Kesteren van de PVV-fractie in Provinciale Staten meldt in een persbericht: ‘Deze Al Gore komt om ons te waarschuwen voor de opwarming van de aarde. De uitstoot van CO2 gassen van kolencentrales, van auto's en fabrieken zou de aarde opwarmen en verschrikkelijke natuurrampen tot gevolg hebben. Bangmakerij van een man die zelf in een privéjet de wereld rondreist en met zijn kletspraat miljoenen verdient.'

‘Indirect betaalt de Groninger dus via de belasting mee aan deze reizende fabeltjeskrant omdat de RUG het bezoek van Al Gore zal betalen uit de subsidies die zij jaarlijks ontvangt. De PVV betwist de bangmakerij en geldklopperij van de klimaathysterici en de milieumaffia die het vooral op de subsidiestroom hebben gemunt. We hebben in het verleden in Nederland een bouwfraude gehad, maar in de toekomst zullen we met grote zekerheid in Nederland een milieufraudezaak hebben.'

‘Op 29 september 2011 zal Groningen live kennis kunnen nemen van de milieuprietpraat van een milieu- en klimaatondernemer die heel veel geld verdient aan de klimaathype. Veel Nederlandse subsidieondernemers zien in Gore dan ook een voorbeeld hoe je binnen kunt lopen met milieu- en duurzaamheidsubsidies.'

Martijn
Berichten: 987
Lid geworden op: Ma 1 Nov 2010, 21:56
Locatie: Gaasterland, Friesland

Re: PVV bekritiseert komst 'klimaat-Jomanda' Al Gore

Berichtdoor Martijn » Vr 30 Sep 2011, 1:27

Bron: http://www.rtvnoord.nl/nieuws/nieuws.asp?pid=103935 (inclusief filmpje)

Bliksembezoek klimaatgoeroe Al Gore rimpelloos

Geplaatst: donderdag 29 september 2011 16:06
Gewijzigd: donderdag 29 september 2011 16:54

GRONINGEN - Het bliksembezoek dat de Amerikaanse klimaatgoeroe Al Gore aan Groningen bracht is rimpelloos verlopen.

De voormalige vice-president van de Verenigde Staten reist tegenwoordig de aardbol rond om het evangelie van de duurzaamheid te verkondigden.

De Economische en Bedrijfskundige Faculteitsvereniging van de Groninger Universiteit haalde hem hier naar toe, maar moest daar wel stevig voor in de buidel tasten.

Vooraf zorgde zijn komst naar de Stad voor nogal wat commotie.
Aangewakkerd door de Groningse PVV werd Gore aangeduid als klimaatjomanda en gore leugenaar omdat zijn doemdenkerige klimaatvoorspellingen helemaal niet waar zouden zijn. Onze belastingcenten zouden verspild worden door de organisator.

En daar vielen weer allerlei andere politici over, die er als de kippen bij waren om te zeggen dat PVV-voorman Van Kesteren zich belachelijk maakte.

Gore zelf wist ondertussen natuurlijk helemaal van niets. Vanmorgen was er niemand die hem ook maar een strobreed in de weg legde. Een rimpelloos bezoek zou je kunnen zeggen.


Check ook het filmpje op die site. Het bliksembezoek heeft blijkbaar flink wat geld gekost, want men wou niet zeggen hoeveel. Ook bleek Al Gore in een benzine-slurpende auto vervoerd te worden: http://twitpic.com/6si01i

Al Gore zal vast weer snel in zijn kerosine-slurpende privéjet op weg zijn voor een volgend goedbetaald bliksembezoek... Ka$$a!


Terug naar “Wintergek café”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast